Kammerpoetane  kommer til Vestfold – Sande kirke! Kammerpoetane er et ensemble med for tiden 9 medlemmer, og laget av faste poeter som gjester Sande denne første vårdagen er foreløpig Hilde Susan Jægtnes, Jan I. Sørensen,  og Cecilie C. Østreng. I tillegg kommer to spesielt inviterte gjester, Ole Andre Lie fra Porsgrunn og Kristofer Larsen fra Holmestrand. Simen Kjærsdalen vil bidra med klassisk gitarmusikk.

Kammerpoetane har siden 2013 holdt poesikonserter rundt om i Norge, der middelalderkirker har blitt en fast scene. Vi har beveget oss nord til Stiklestad og sør til Kristiansand. Vest til Bergen og Øst til Hvaler. Vi har også opptrådt ved kultursentra som Ibsenmuseet og Garborgsenteret. Vi gleder oss til å gjeste denne vakre, og en av våre aller eldste kirker(1093 ?) i det nordlige Vestfold.

Søndag 1. mars 2020 kl. 19:00–20:00
Billetter(kr 100,-) selges ved inngang.

sandekirke
(illustrasjon: Visitvestfold. com)
Arrangør: Sande menighet