Kjell_Ivar_blogg

Det kan vel hende at det fins noen som vil like å lese om noen av mine opptattheter knyttet til poesi. De handler for eksempel om at poesibransjen både er fin og vanskelig, om utmerkede diktere som ikke slipper gjennom nåløyet, om å leve og å finnes, og om hvordan det var i «kritelyrikkens» tid.

Dette skriver Kjell Ivar i blogginnlegget Poesiserier i en park nær hjertet som står å lese i Kjell Ivar Sandviks Litteraturblogg.  Her erklærer han sin uforbeholdne kjærlighet til poesien.  Med denne kjærligheten som drivstoff og med avisenes stigende likegyldighet overfor mange verdifulle utgivelser og forfatterskap, har han satt seg fore å anmelde både utgitt og uutgitt litteratur på bloggen.

Vil han lykkes i selv å bli hørt i bloggjungelen?  Det vil jo bare historien vise, men med Kjell Ivars entusiasme og store fagkunnskap og væpnet med et skarpt blikk for poesi, har han ihvertfall et godt grunnlag. Den støtten han på denne måten gir til de forfatterne han løfter fram, tror vi uansett er uvurderlig.  Vi heier på deg, Kjell Ivar!