borre

Sted: Borre kirke, Horten
Tid: Lørdag 09.04.2016, 18.00-19.00
Medvirkende: Kammerpoetane
Billetter: kr 100,-

Kammerpoetane inviterer til poesikonsert i Borre kirke!

Simen Kjærsdalen, luttgitar
Jan I. Sørensen, dikt
Anne Elisabeth Danielsen, dikt
Oddbjørn Aardalen, dikt
Ole Horvli, dikt

Program

Arrangementet har også en side på Facebook

Litt om stedet: Borre ligger i et svært interessant historisk område med Nordens største samling av kongegraver. Stedet har vært et maktsentrum, også før vikingtiden. Her finnes i dag Midgard historisk senter, en del av Vestfoldmuséene. Selve kirken, som grenser inntil Borreparken med Borrehaugene, er bygget på 1100-tallet.

Litt om konserten: Den vil ha form av vekselvise musikalske innslag og diktopplesinger. Musikken vil være engelsk og fransk luttmusikk fra det 16. århundret, Dowland, Cutting, Robinson, Attaingnant, Besard, med flere. Diktene er av og ved poetene selv, og tema for disse vil være valgt av den enkelte. Konserten vil vare ca. én time.

Hjertelig velkommen til å dele en stille stund med oss!