Liv Reidun Hansen

Liv Reidun Hansen

22. mai kl. 19.20 går Liv Reidun på scena på Høvleriet i Haugesund som første artisten ut på årets Vise og lyrikkfestival!

Med seg på scena har ho dei glimrande musikerane Torbjørn Økland og Halvor Lillesund.  Fram mot konserten har Liv Reidun jobba med plateinnspeling saman med desse to, og med gjestebidrag frå Nils Økland, Jan Ingvar Toft og Paul Inge Vikingstad.  For oss som har sniklytta til nokre av låtane frå den komande plata står det klart at både plata og kveldens konsert vert av høg kvalitet med gode melodiar og sterke tekstar formidla av bunnsolide musikerar.  At namn som Jo Nesbø, Ruth Lillegraven, Siri Nilsen m.fleir må finne seg i å stille bak Liv Reidun i køen i kveld, verkar berre naturleg!

Programomtale av konserten

Både konserten og den komande plata har blitt lagt merke til av media:

Haugesunds_Avis_fakismile

Haugesunds_Avis_fakismile

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.